0
Uw winkelwagen is leeg

Filter

Materiaal
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Type model
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Plankrichting
Hoogte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Breedte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Duurzaam
Uitstraling
Zichtdichtheid
Levensduur

Tuinpoort

 

Een tuinpoort van schutting.nl

Ben je op zoek naar een passende tuinpoort voor jouw schutting? Met ons ruime aanbod aan tuinpoorten ben je bij ons aan het juiste adres. Ons motto is "voor iedere schutting, een bijpassende poort". Wij bieden houten, composiet, rabat, aluminium en nog veel meer soorten tuinpoorten. Al onze producten worden uitsluitend gemaakt van A-kwaliteit materialen en daarom kunnen wij je verzekeren van een goede kwaliteit van jouw tuinpoort. Onze tuinpoorten kunnen naar jouw keuze links- of rechtsdraaiend worden gemaakt. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en je krijgt in de meeste gevallen 2 jaar garantie op het product. Naast onze tuinpoorten kan je ook al je toebehoren voor jouw tuinpoort bij ons kopen, lekker handig, alles op een plek dus. 


Houten tuinpoort

Heb je een bijpassende houten tuinpoort nodig voor jouw schutting? Zoek dan niet verder dan bij schutting.nl. Wij bieden een ruim assortiment aan houten tuinpoorten. Douglas, rabat, grenen en keruing, je vindt ze allemaal bij ons. Wij beschikken over houten tuinpoorten met zowel horizontale als verticale planken, zowel bewerkt als onbewerkt. 

We bieden ook diverse modellen aan met verschillende aantallen planken. Hoe meer planken je kiest voor je tuinpoort, des te meer privacy je krijgt. De keuze is volledig aan jou.

De afmetingen van de poort en de planken kunnen per tuinpoort verschillen; de exacte afmetingen staan vermeld bij de specificaties. De meeste tuinpoorten zijn bij ons standaard 190 of 195 cm hoog en 80 tot 200 cm breed. De gemiddelde levensduur van houten tuinpoorten is zo’n 15 jaar. We raden een jaarlijkse behandeling met een beschermend laagje aan, om veroudering tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Waarom een houten tuinpoort? Kies voor een houten tuinpoort wanneer je deze kunt combineren met een bijpassende houten schutting.Ook staan houten tuinpoorten erom bekend dat ze zeer degelijk en robuust zijn, wat een belangrijke factor kan zijn bij het maken van je keuze voor een tuinpoort.


Composiet tuinpoort

Wil jij een tuinpoort die een natuurlijke uitstraling heeft maar tegelijkertijd ook lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft? Zoek dan niet verder en ga voor de composiet tuinpoort.

Wij bieden verschillende modellen van composiet tuinpoorten aan, zodat jij er zeker eentje kan vinden die past bij jouw schutting. 

Onze composiet tuinpoorten worden verkocht in verschillende maten en het is aan jou de keuze welke jij het beste vindt passen in jouw tuin. De tuinpoorten zijn 190cm hoog en 90 cm tot 120 cm breed, dit kan naar jouw wens nog aangepast worden. De planken kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst. Voor meer specificaties van de tuinpoort zoals de dikte en breedte van de planken, kijk dan even bij de informatie van de betreffende tuinpoort. Onze composiet tuinpoorten hebben een levensduur van 25 jaar en scoren daarmee in klasse 1 wat betreft de levensduur.

De composiet tuinpoorten zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn ook mede daardoor erg populair in de Nederlandse tuinen. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is vaak al genoeg om de tuinpoort te onderhouden.


Aluminium tuinpoort

De aluminium tuinpoort biedt jouw tuin een strakke en moderne uitstraling zonder dat je enig onderhoud moet uitvoeren. Bij de aluminium tuinpoorten is er geen kans op roestvorming, waardoor de tuinpoort vrijwel onderhoudsvrij is. Onze aluminium tuinpoorten zijn 190 cm hoog en tussen de 90 en 120 cm breed. Bamboe tuinpoort

Zoek jij een tuinpoort met een unieke en natuurlijke uitstraling? Dan is onze bamboe tuinpoort perfect voor jou. Met deze unieke tuinpoort springt jouw tuin er boven alle andere tuinen uit, bij jou in de buurt. De bamboe tuinpoorten nemen veel  voordelen met zich mee. Ze zijn stevig, vochtbestendig en weerbestendig. Daarnaast is het een erg duurzame optie.Onze bamboe tuinpoorten komen in een standaardafmeting van 100 cm breed en 180 cm hoog. Net zoals andere natuurlijke houtsoorten ondergaat bamboe verkleuring en veroudering. Daarom raden wij aan om dit jaarlijks te behandelen met een beschermend laagje. De bamboe tuinpoort kan tot wel 20 jaar mee.Staafmat tuinpoort

Onze staafmat tuinpoorten zijn er in verschillende afmetingen en kunnen, net zoals alle andere tuinpoorten, naar jouw wens worden aangepast. De staafmat tuinpoort biedt jouw tuin een stukje inbraakbeveiliging. Het heeft een open uitstraling en door het zink en een beschermende coating kun je er ook zeker van zijn, dat deze tuinpoort even blijft staan in jouw tuin. Deze tuinpoort heeft geen onderhoud nodig en gaat in de meeste gevallen levenslang mee.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Vraag het dan aan één van onze verkoopspecialisten of kom gerust langs in onze showroom.