0
Uw winkelwagen is leeg

Betalen

Betaalmethodes

iDEAL

De meest kozen en snelste manier van betalen is iDEAL. Na betaling via iDEAL ontvang je digitaal de factuur.

 • Moet ik mijn bestelling vooraf betalen?
  Dat hangt er vanaf of wij de schutting komen plaatsen of niet. Wanneer je bij ons alleen materialen besteld, dient alles vooraf betaald te zijn. Wanneer wij de schutting komen plaatsen, volstaat een aanbetaling ook.
 • Er is mij gevraagt naar een aanbetaling, hoe maak ik deze over?

  Wanneer je de schutting door SCHUTTING.nl wilt laten plaatsen, begrijpen wij dat je niet het hele bedrag vooraf wilt betalen. Wanneer je bent ingelogt in jouw persoonlijke account, kun je daar eenvoudig een aanbetaling van 25% voldoen. Overmaken kan ook, namelijk op IBAN NL 78 RABO 0123801303 t.n.v Verhoeven Tuinhout & Steengoed B.V.

  Vermeldt altijd het factuurnummer bij de betaling. Wanneer je deze niet kunt vinden, of wanneer je die nog niet hebt, mag er ook het ordernummer vermeldt worden.

 • Is het mogelijk om 2 facturen te krijgen op 1 bestelling.

  Een schutting deel je vaak met je buren. Het is dan ook wel zo fijn om beide een aparte factuur te krijgen. De orderbevestiging zal altijd op 1 naam staan, maar wij kunnen desgewenst wel twee facturen maken die refereren naar datzelfde ordernummer. Dit dien je dan wel nadrukkelijk en schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Op de factuur komen dan niet meer de materialen en diensten te staan, maar alleen het ordernummer waar de factuur betrekking op heeft.

  Geef ons bij voorkeur aan in welke percentage de factuur gedeeld moet worden, of anders het exacte bedrag waarin het gesplitst moet worden. We hebben dan wel een schriftelijke bevestiging nodig van de andere partij dat zij akkoord zijn met de order en dat deel dat zij betalen.

 • Kan mijn bestelling opgesplitst worden voor meerdere buren?
  Het is momenteel niet mogelijk om 1 bestelling op te splitsen in meerdere bestellingen. Dit heeft te maken met de logistiek en ons voorraad beheer. We kunnen wel voor iedere buur een aparte factuur maken.
 • Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?

  Wanneer je alleen losse materialen bij ons betaald, moet alles vooraf betaald worden. Als de bestelling wordt geleverd, dan dient de betaling vooraf voldaan te worden bij het afronden van de bestelling. Kom je de materialen afhalen? Dan kun je er voor kiezen om een aanbetaling van 15% te voldoen of het volledige bedrag. Indien er nog een bedrag openstaat wanneer de materialen worden afgehaald, dan moet deze uiterlijk op dat moment worden betaald. Dit kan per pin of contant.

  Heb je er voor gekozen om de bestelling door SCHUTTING.nl te laten monteren, dan heb je ook twee opties voor de betaling.

  1. Alles vooruit betalen
  2. 25% aanbetalen bij opdracht en het restant op het moment van opleveren. Dat laatste kan via bankoverschrijving of iDEAL. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om bij de monteurs contact af te rekenen.
 • Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?
  Alle prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.