Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Tuinhout Eindhoven kopen
Tegenwoordig wordt in veel tuinen gewerkt met verschillende soorten hout. Hiervan worden van losse planken soms hele veranda's of speeltoestellen gemaakt. Daarnaast wordt tuinhout vaak gebruikt voor vlonders, versieringen of hekwerk. Bent u op zoek naar tuinhout in de omgeving van Eindhoven? Bij Verhoeven Garden, Stones & Basics kunt u verschillende soorten tuinhout Eindhoven kopen.

Tuinhout & WPC

Bij Verhoeven Garden, Stones & Basics vindt u een ruim assortiment tuinhout. Van planken van hardhout tot WPC. Tuinhout kunt u gebruiken voor onder andere tuinmeubelen, tuinhuizen, tuinkasten, tuinhekken, vlonders en schuttingen. Het wordt ook vaak gebruikt bij een het inrichten van  de tuin en een dakterras. Bij ons vindt u goede kwaliteit tuinhout tegen een scherpe prijs. 

Grenen en Vuren geïmpregneerd tuinhout

Bent u op zoek naar geïmpregneerd tuinhout? Bij Verhoeven Garden, Stones & Basics vindt u geïmpregneerde palen, balken en blanken van Vuren en Grenen. Er zijn ontzettend veel verschillende afmetingen en vormen beschikbaar voor in uw tuin. Grenen en Vuren geïmpregneerd tuinhout is erg duurzaam door de behandeling die het tuinhout heeft ondergaan. De levensduur neemt wel af wanneer het hout langdurig in contact staat met de grond of met water. 

Douglas tuinhout

Douglas tuinhout is het meest populaire houtsoort voor in de tuin. Dit hout wordt vaak gebruikt voor constructieve doeleinden vanwege zijn bewerkelijkheid en sterkte. Er worden vaak prachtige pergola's, duurzame overkappingen, robuuste schuttingen en sfeervolle vlonders van gemaakt. Douglas tuinhout heeft een oranje kleur wanneer het nog niet behandeld is en deze kleur verkleurd in verloop van tijd naar een grijzige tint. Wanneer Douglas tuinhout is behandeld, is de kleur vergelijkbaar met Grenen geïmpregneerd hout. Wat kun je maken met Douglas hout?

Hardhout tuinhout

Alle merken van hardhout tuinhout van Verhoeven Garden, Stones & Basics zijn geclassificeerd met duurzaamheidsklasse I of II. Dit zijn de hoogst haalbare duurzaamheidsklasse. Wij leveren vaak diverse soorten hardhout uit voorraad van terrasplank tot hardhout afwerking.

WPC composiet tuinhout

Tegenwoordig zie je niet alleen houten planken voor in de tuin, maar ook WPC composiet planken en balken. Dit zie je vaak terug in vlonders en terrassen. Het voordeel van WPC composiet voor in de tuin is dat het de prachtige uitstraling van hout heeft, maar erg handig is om mee te werken. Zo geeft het geen splinters af en werkt het bijna niet. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren, afmetingen en mogelijkheden bij WPC planken en balken.

Tuinhout Eindhoven kopen

Wilt u graag tuinhout Eindhoven kopen? Dan kunt u terecht bij Verhoeven Garden, Stones & Basics. Wij hebben een tuincentrum Venray, tuincentrum Oisterwijk en een tuincentrum Helmond. De voordelen van tuinhout kopen bij Verhoeven Garden, Stones & Basics:
  • Er zijn 3 vestigingen van onze tuincentrum
  • Bij ons werken alleen maar specialisten
  • U kunt tuinhout zowel ophalen als laten bezorgen
  • Wij hebben een showroom
  • Wij hebben een showtuin
  • De producten zijn altijd op voorraad, hierdoor wordt het snel geleverd
  • Tuinhout Eindhoven kopen bij Verhoeven Garden, Stones & Basics kan altijd voor een scherpe prijs

Lees meer over tuinhout.