Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Tuincentrum Venray

De inrichting van een nieuwe tuin of het vernieuwen van je huidige tuin is vaak een hele klus. Een bezoek aan een tuincentrum kan daar goed bij helpen. Hier zie je niet alleen nieuwe trends en een uitgebreid assortiment, je kan er ook ontzettend veel inspiratie opdoen. In ons tuincentrum Venray kan je in onze showroom en showtuin onze schuttingen, veranda’s, bestrating en tuininrichting zien.

Tuinstijlen

De tuin is een plek waar je blij van moet worden. Voor iedereen houdt dit weer wat anders in. Welke stijl er bij je past is ook voor iedereen anders. Wij hebben vier verschillende populaire tuinstijlen op een rijtje gezet. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, maar hier kan je wellicht inspiratie opdoen over welke stijl, steensoort of schutting er bij je past. Bekijk onze tuinstijlen online of neem een kijkje in tuincentrum Venray.

Tuinstijlen

Schutting

Ben je op zoek naar een mooie schutting Venray voor in de tuin? De aanschaf van een schutting kan een heel gedoe zijn. Er moet vaak worden overlegd met de buren en er is ontzettend veel keuze in schuttingen. Zeker het assortiment van Verhoeven Garden, Stones & Basics is erg ruim. Hierdoor past er wel altijd een schutting bij jou! Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte schutting. Verhoeven Garden, Stones & Basics helpt al jaren bij de aanschaf en de plaatsing van schuttingen. Een schutting heb je makkelijk bij ons online of in één van onze drie vestigingen besteld. Wij kunnen de bestelling vaak vanuit het magazijn versturen waardoor je erg snel de schutting bezorgd krijgt. De nieuwe schutting Venray kunnen wij ook voor je plaatsen. Heb je ook al onze aanbiedingen gezien van schuttingen inclusief plaatsing?

Schutting

Productinformatie & tips

Er zijn veel mensen die tuinieren als hobby hebben, maar ook veel mensen die liever weinig onderhoud aan de tuin hebben. Bij Verhoeven Garden Stones & Basics wordt vooral gewerkt met natuurproducten als steen, hout of beton. Dit blijft voor lange tijd mooi, maar heeft ook onderhoud nodig. Wij geven je veel tips bij aanschaf van onze producten of wanneer je langs komt in ons tuincentrum Venray. We hebben ook tips en productinformatie voor je op een rijtje gezet op onze website.

Productinformatie en tips

Tuincentrum Venray

Kom langs in ons tuincentrum Venray voor informatie, advies en inspiratie. Wij hebben ook filialen in Helmond en Oisterwijk.

Beekweg 52a
5815 CN, Venray
0478 - 57 90 92
venray@schutting.nl

Dinsdag tot vrijdag geopend van 08:30 – 17:30 en op zaterdag van 09:00 – 16:00.

Contact

Tuincentrum Venray