Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Tuincentrum Helmond

Ga je verhuizen of heeft de huidige tuin een opknapbeurt nodig? Bij Verhoeven Garden Stones & Basics kan je terecht voor jouw schutting Helmond, sierbestrating Helmond, tuinhout Helmond, tuinverlichting, een buitenverblijf en tuininrichting.

Garden Stones & Basics voor alle wensen

Wij vinden dat je blij moet worden van je tuin. Voor iedereen houdt dat wat anders in. Er zijn mensen die graag in de tuin werken en mensen die zo weinig mogelijk tuinonderhoud willen. Voor sommige is een tuin een plek om uit te rusten en te genieten van de zon, voor een ander een sociale plek voor bbq’s en buitenfeestjes. Voor alle wensen kan je bij ons terecht. Van een knus buitenverblijf tot een strakke tuindesign.

Bekijk ons assortiment

Onze diensten

Verhoeven Garden Stones & Basics heeft verschillende diensten. Hiervoor kan je bij ons terecht in tuincentrum Helmond, Oisterwijk of Venray of online.

  • Plaatsen van schuttingen
  • Leggen van bestrating
  • Plaatsen van blokhutten
  • Bezorging
  • Ontwerp en aanleg van de tuin
  • Offerte aan huis
  • Zagen van hout, beton en natuursteen
  • Verhuur

Een schutting van Verhoeven Garden, Stones & Basics

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede schutting Helmond tegen een voordelige prijs? Bij Verhoeven Garden, Stones & Basics werken we al jarenlang met hoge kwaliteit producten en zorgen we ervoor dat wij deze kunnen aanbieden voor een scherpe prijs. Daarnaast verkopen wij veel van onze producten uit voorraad waardoor de levering erg snel gaat. 
Verhoeven Garden, Stones & Basics is vooral gespecialiseerd in schuttingen. Wanneer je op zoek bent naar een schutting, zal je bij ons een groot aanbod vinden en veel verschillende mogelijkheden. Hier helpen wij jou graag bij! Bekijk ons schutting assortiment!

Tuincentrum Helmond

Bij Verhoeven Garden Stones & Basics kan je inspiratie opdoen of advies vragen in ons tuincentrum. Wij hebben drie verschillende filialen in Helmond, Venray en Oisterwijk. In ons tuincentrum Helmond heten wij je van harte welkom. Wij zijn 6 dagen in de week geopend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00.

Kanaaldijk Z.W. 3
5706 LD, Helmond
0492 - 52 34 68
info@schutting.nl

Contact

tuincentrum Helmond