0
Uw winkelwagen is leeg
Sfeer proeven in onze showroom

KOM SFEER PROEVEN IN ONZE SHOWROOM

 

Afspraak maken voor een showroom bezoek

In het zuiden van het land ben je van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we bijna alle soort schuttingen gepresenteerd staan in een showroom die zowel overdekt als buiten is. Hierdoor kun je ook mooi zien wat de invloed van ons Hollandse weer doet met de materialen van jouw toekomstige schutting. Wanneer we een tuinscherm niet hebben staan, kunnen we je aan de hand van de materialen en alternatieven wel een goede indruk geven van hoe de schutting wordt.

Om iedereen goed te kunnen helpen is de showroom alleen op afspraak geopend. De showroom is om het hoofdkantoor gelegen. Wanneer je op afspraak langs komt op maandag t/m zaterdag, wordt je netjes geholpen door 1 van onze deskundige adviseurs en kunnen al je vragen direct beantwoord worden.

*Bij onze showroom is het mogelijk om gratis te parkeren.
**Onze showroom is 10 minuten wandelen verwijderd van Centraal Station Helmond

Online of thuis advies

Sta je niet te springen om bij ons langs te komen of heb je simpelweg geen tijd, dan kunnen we ook bij je langs komen of we plannen een video call in. Aan het huisbezoek zitten kosten verbonden. Na het boeken van deze afspraak, nemen we contact met je op om een datum en tijdsvak in te plannen. Een huisbezoek op de Waddeneilanden is helaas uitgesloten.

Tijdens de video call gaan we met je meekijken in jouw tuin. Het is dan wel belangrijk dat je de telefoon gebruikt voor deze afspraak.

Afspraak formulier

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.