Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Nieuwbouw

Het kopen van een nieuw huis is een heel bijzonder en spannend moment in je leven. Je gaat op een nieuwe plek wonen met allemaal nieuwe mensen om je heen. Omdat de inrichting van het huis vaak gepaard gaat met een hoop stress, is het logisch dat sommige mensen op hun tenen lopen. Het leidingwerk en stopcontacten moeten allemaal in orde zijn, want de keuken wordt over 2 dagen geplaatst. De stukadoor moet alles op tijd af hebben, want de meubels komen bijna binnen.

Dan is er ook nog eens het punt waarbij twee buren tot een overeenstemming moeten komen: de tuinafscheiding. Een zee vol met aanbieders en tal van verschillende soorten en maten. Door middel van deze clichés maak je de beste keuze voor jullie project.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Alles staat en valt met duidelijkheid en de juiste afspraken. Een schutting wordt in veel gevallen gedeeld met de buren, dus het is duidelijk dat de wensen en verwachtingen op 1 lijn moeten worden gezet. Wij kunnen jullie hier goed bij helpen omdat wij dagelijks te maken hebben met dit soort situaties. Niemand weet dan ook zo goed als wij hoe uniek iedere situatie is, want is er echt geen project hetzelfde. Waar blinken wij in uit?
 

  • Advies over materialen
  • Mogelijkheden en opties bespreken
  • Behoeden van valkuilen
  • Persoonlijke aandacht
  • Beste resultaat

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.

In ieder project stoppen wij heel veel tijd en aandacht. Maar ondanks onze inspanningen, gaat er ook bij ons wel eens iets fout. Is dat erg? Dat vinden wij wel, maar wij zullen er met net zoveel aandacht aan werken om het te herstellen. Want vergeten wij een latje of sluit de poort niet meer goed, wij lossen het weer op. Heeft u onze adviezen opgevolgd en staat de schutting dan toch nog scheef? Wij komen hem weer recht zetten.

Wat een boer niet kent, eet hij niet.

Wij hebben 3 grote showrooms in het zuiden van Nederland met meer dan 6000m2 aan inspiratie. Kom dus gerust eens langs om onze schuttingen in het echt te bekijken. De koffie en thee staan altijd klaar. Wij vinden het natuurlijk ook fijn om te zien met wie we gaan samenwerken.

Heb je er vertrouwen in dat wij de juiste partner voor jullie project kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door langs te komen, ons te bellen of ons een bericht te sturen. Wij zullen daarna contact met jou opnemen om jullie te helpen.