0
Uw winkelwagen is leeg

Composiet Tuinscherm - Natural Savanna Brown - Verticaal

vanaf € 0,00 per scherm

Bestellen

Bestellen:
 • Verwachte levertijd: 7 dagen
 • Verzendkosten berekenen

 Houdt rekening met een extra lange levertijd i.v.m. de vakantieperiode

Hulp nodig bij het bestellen van uw schutting?

Bel +31 85 0187 599, plan een (video) call met Tom of bezoek de showroom
 • Schutting wordt op maat gemaakt
 • Zelf monteren of laten monteren door een professional
 • Levering tot in de tuin
Product omschrijving
Kenmerken
Levering & leverdag
Transporttarieven
Producteigenschappen

Specificaties

Na ontvangst van jouw bestelling, krijg je een bericht wanneer wij weten wanneer de bestelling gereed kan zijn. Afhankelijk van het type levering, bieden we het volgende aan:

Levering tot op de stoep

Wanneer de bestelling gereed is, wordt deze binnen 10 werkdagen geleverd. Wij begrijpen dat je hier niet altijd thuis voor kunt blijven. De chauffeur zal uiterlijk een half uur voordat hij op het losadres is, telefonisch contact opnemen. Indien je al weet dat je niet thuis kunt zijn op dat moment, kun je aan ons laten weten waar het gelost mag worden. Indien mogelijk kijken we met Google Streetview dan eventjes mee zodat we elkaar goed begrijpen. Het is nog beter wanneer je een foto stuurt waarop duidelijk staat aangegeven waar het gelost mag worden. Houd er rekening mee dat we maximaal 3 meter van de openbare weg kunnen lossen. De chauffeur zal ter plaatse kijken of het daadwerkelijk mogelijk is om het veilig op die plek neer te zetten. Na het lossen van jouw bestelling, zal de chauffeur een foto maken zodat je kunt dat zien dat alles daadwerkelijk geleverd is.

Wil je zelf bepalen op welke dag de levering komt, dan kan dit tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 
Levering tot in de tuin

Bij deze optie krijg je het hoogste service niveau. Zodra we weten wanneer de zending klaar ligt om te versturen, nemen we contact op om een dag af te spreken wanneer we de materialen komen leveren. Dit zal doorgaans met twee bezorgers gebeuren die de materialen van de wagen laden en direct in de tuin leggen waar de schutting moet komen te staan. Het is hierbij ook gebruikelijk dat deze levering op een zaterdag plaats vindt omdat de meeste mensen dan thuis kunnen zijn. Indien er niemand thuis is op het afgesproken levermoment en/of er is ook geen duidelijke en veilige toegang mogelijk naar de tuin, dan zullen de bezorgers de materialen op een zo'n gunstig mogelijke locatie lossen waar wij denken dat het niemand erg in de weg staat.

 
Montage

Wanneer je gebruikt maakt van onze montageservice, zullen we contact hebben om samen een datum te prikken wanneer de schutting en/of poort geplaatst kan worden.

Afhalen

Je kunt de bestelling ook af halen bij onze productie en opslag locatie in Helmond. Laat ons dan wel een dag van te voren weten wanneer je dit komt afhalen, zodat we het klaar kunnen zetten.

Heb jij al een brievenbus waar je ook pakjes in kunt stoppen? Daar zal de postbezorger vast al heel blij mee zijn. Wij hebben daar helaas weinig aan met onze goederen. Helaas kunnen wij niet een postbezorger inschakelen omdat het nogal grote pakketten zijn. Door deze omvang is het transport ook heel duur. Gelukkig beschikken wij over 2 eigen vrachtwagens en diverse busjes met aanhangers waarmee we de producten kunnen uitleveren. In uitzonderlijke gevallen zullen we een externe transporteur inschakelen om jouw schutting thuis te leveren. Buiten het feit dat we bijna alle producten op bestelling produceren, is het vanwege de omvang en de reistijd nog onmogelijk voor ons om levertijden van 2 werkdagen te hanteren. Wij streven er naar om de bestelling binnen 10 werkdagen bij jouw thuis te krijgen. Indien dit niet snel genoeg is, kan dit aangegeven worden in het besteltraject of kun je voor het plaatsen van de bestelling aan een adviseur vragen of het sneller kan.
 
Levering tot op de stoep
Veelal wordt je bestelling met een kraan gelost die tot maximaal 3 meter vanaf de straat kan lossen.
 
Grote pakketten

Een pakket schutting en/of poort materialen leveren wij voor € 147,50 op de stoep

Zending tot 200cm en 35 kg

Post pakketjes: € 9,50

Bezorgen in de tuin

Geen zin, tijd of mogelijkheid om de schuttingmaterialen zelf in de tuin te leggen? Wij kunnen daarmee helpen. De kosten hiervoor variëren tussen de 170 en 515 euro. Dit is postcode afhankelijk.

Beton palen en platen

 

Roestplekken

Beton is gemaakt van onder andere cement, zand, water en grind.

 

Kleine scheuren

De betonproducten van SCHUTTING.nl zijn heel sterk en duurzaam. Alle betonnen platen en palen zijn voorzien van een bepaalde variant van bewapening. Dit kan een stalen bewapening of kunststof matten zijn. Desondanks komt het voor dat sommige producten kleine scheurtjes bevatten. Dit heeft geen invloed op de constructieve sterkte of de kwaliteit van de hele schutting.

 

Witte vlekken / Kalk

Een veel voorkomend verschijnsel bij betonproducten is de witte uitslag. Dit is niet fraai, maar kan bijna niet voorkomen worden, hooguit gemaskeerd. De uitslag is kalk, wat een bestandsdeel is van de grondstoffen die uit het beton gaan “bloeden” door weersinvloeden. In verloop van tijd zal dit minder worden of zelfs helemaal verwijderen, maar hoe snel kan niet gezegd worden. Antraciet gekleurde palen en platen kunnen eventueel met een zwarte coating behandeld worden.

 

Afgebrokkelde hoekjes

Beton is gemaakt van onder andere cement, zand, water en grind. Het grind zorgt ervoor dat het beton sterk wordt. Wanneer zo’n grind kiezel in de hoek van de mal zit, kan het zijn dat deze loslaat en het cement ook afbrokkelt.

 

Verkleuren

Beton is gemaakt van onder andere cement, zand, water, grind en eventueel een kleurstof. Deze kleurstof is niet weersbestendig en zal er daardoor voor zorgen dat het beton gaat verkleuren. Dit proces kan vertraagd worden met een coating, welke los verkrijgbaar is. Betonpalen die na het plaatsen niet (jaarlijks) gecoat worden, zullen op den duur lichtgrijs worden.

 

Belletjes

Beton wordt in een natte samenstelling in de mal gegoten. Afhankelijk van hoe het motief wordt van de plaat of paal, kan het voorkomen dat er belletjes ontstaan wanneer het beton begint te drogen.

 

   


 

 

 

Hout

Naden, noesten en kwasten

Wanneer een boom groeit, ontstaan er jaarringen. Noesten en kwasten zijn eigenlijk de zijtakken van een boom. Hoeveel je die op een plank zien, is afhankelijk van de houtsoort. Vuren hout heeft bijvoorbeeld meer kleine knoesten en grenen juist weer iets minder, maar wel grotere. Wanneer het hout droger is, kunnen de knoesten er gemakkelijker uitvallen. Bij ons hardhout is de kans op noesten het kleinst.

 

Groene en witte vlekken

Door het verduurzamen van grenen en vuren hout wordt er veelal een groen impregneermiddel gebruikt. Dit kan er voor zorgen dat het lijkt dat er op het oppervlakte een zoutvorming optreedt. Dit komt door het impregneren in combinatie met hars. Deze vlekken zullen op den duur vanzelf verdwijnen, maar ze kunnen met een vochtige doek ook handmatig verwijderd worden.

 

 

Hars

Hout is eigenlijk best wel slim. Om zichzelf te beschermen tegen virussen en infecties maakt het hars aan. Dit natuurlijkverschijnsel kan per houtsoort verschillen. Ook de hoeveelheid per soort, en zelfs per boom verschillen. Zodra het hars op het oppervlakte van de plank is gekomen, kan het eenvoudig verwijderd worden zodra het is uitgedroogd. Daarvoor is dat niet zo gemakkelijk en is het ook heel plakkerig. Wanneer je op geïmpregneerd hout groene spikkels ziet, dan komt dit door het hars dat is gaan mengen met het impregnatiemiddel. Deze spikkels kunnen eventueel met een borstel verwijderd worden.

 

Kleur- en structuurverschil

Een natuurlijk materiaal met ook natuurlijke eigenschappen. Er is geen boom exact hetzelfde, laat staan een plank wat maar een heel klein onderdeel is van de hele boom. Daardoor is het dus ook heel logisch dat er tussen verschillende planken kleur en structuur verschillen zitten. Om dit zoveel mogelijk te beperken proberen wij bij iedere bestelling de planken voor zowel de poort als de tuinschermen uit hetzelfde pak hout te gebruiken. Alleen wanneer de plank van de poort hoger is dan de plank van het tuinscherm, lukt dit helaas niet. Ook controleren wij handmatig iedere plank of deze na onze standaarden goed is voor jouw schutting. Planken die niet goed genoeg zijn worden gebruikt voor B-keus schermen of als verpakkingsmateriaal. Zo gooien wij bijna niets weg. Na verloop van tijd zullen kleurverschillen door de weersinvloeden meer naar elkaar toe trekken.

 

Kromtrekken

Door dat het hout wordt terug gedroogd, zal het buiten door de regen ook weer vocht opnemen. Door de zon droogt het vervolgens weer terug. Wanneer hout vastgeschroefd zit, kan het minder werken. Na ontvangst is het dus verstandig om dit direct te doen bij bijvoorbeeld de afdekkappen en balken. Schutting planken die kromtrekken zijn zeker niet minder van kwaliteit, maar zijn juist heel sterk. Hoe harder de houtsoort, hoe sterker deze wil kromtrekken en hoe moeilijker het is om dit te fixeren.

 

Lat strepen

Planken komen gebundeld in een pak uit de fabriek. De planken liggen opgestapeld op elkaar met houten latjes daartussen. Op dat moment is het hout eventueel al geïmpregneerd. Vervolgens wordt het hout overdekt opgeslagen, maar wel in een openruimte. Door de impregnatie is kunnen de latten strepen veroorzaken op het hout. Deze zullen door de invloed van weersomstandigheden wegtrekken. Bij hout dat niet geïmpregneerd is, is de kans op deze latstrepen vele malen kleiner.

 

 

Ruwe delen en randen

Ons hout wordt machinaal bewerkt. Er is verschil tussen hout dat is geschaafd en fijn bezaagd. Fijn bezaagd hout heeft altijd een ruw oppervlak. Bij geschaafd hout is dit bijna niet het geval, maar kan het toch voorkomen. Het hout wordt machinaal geschaafd, maar doordat het hout een onregelmatige structuur heeft, kan het zijn dat niet het gehele oppervlak van het hout wordt geraakt. Eventueel kunnen deze handmatig glad gemaakt worden door het te schuren.

 

Uitzetten, krimpen en scheuren

Het meeste tuinhout wordt na het zagen terug gedroogd. Hierdoor gaat het hout in de fabriek dus al veel krimpen en zal het minder gaan werken wanneer het wordt toegepast door de eindgebruiker. Dit terug drogen maakt het hout ook lichter waardoor het gemakkelijker te hanteren is. Het nadeel van het drogen is dat het hout wel eerder kan geen scheuren. Wanneer het hout in jouw tuin staat, wordt het soms nat en soms droog. Hierdoor zet het hout uit en krimpt het weer. Hierdoor kunnen ook scheuren ontstaan. Geïmpregneerd hout, of hout dat regelmatig gebeitst of geolied wordt, is beter beschermt tegen scheurvorming. Hoe hoger de duurzaamheidsklasse van het hout, hoe kleiner de droogtescheuren zijn, maar wel een grotere kans dat ze komen t.o.v. zachter hout.

 

 

Schimmelvlekken

Ons hout wordt vanuit de zagerij opgestapeld met latjes tussen iedere laag planken. Zo kan het hout luchten. Maar omdat het hout soms nog nat is, voornamelijk bij geïmpregneerd hout, of nat wordt opgeslagen, kan het hout gaan schimmelen. Zodra het hout bij ons binnenkomt, wordt het droog opgeslagen onder een overkapping. Tijdens het transport naar ons depot wordt het echter in een dichtte trailer vervoerd en kan het hout niet luchtten. Hierdoor kan het zijn dat er soms schimmel zit op het hout. Wij sorteren de ergste planken er al van te voren uit en gebruiken deze voor verpakkingsmateriaal. Eventueel kan het eenvoudig verwijderd worden met azijn of bleekwater of een speciaal schimmel verwijderend middel. Na verloop van tijd verdwijnt schimmel ook gewoon.

 

Water of Zwarte vlekken en vegen

Looizuur wat onder andere in douglas en hardhout zit, reageert wanneer het in aanraking komt met staal wat resulteert in zwarte vegen of vlekken. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens het transport met de heftruck lepels, opslag in de stellingen of een zaaglijn in het productieproces. Eventueel kan dit verwijderd worden met ontweringswater, maar het zal door de weersinvloeden ook vanzelf verdwijnen.

 

 

Vergrijzing

Al het hout dat bloot wordt gesteld aan weersinvloeden, zal gaan vergrijzen. Bij geïmpregneerd hout zijn er diverse kleurpigmenten ingebracht welke de verkleuring van het hout vertragen. Hout dat geen behandeling heeft gehad, zal doorgaans al binnen een jaar gaan vergrijzen.

 

 

Bloeden

Voornamelijk tropisch hardhout heeft de eigenschap dat het kan gaan bloeden. Er komt op dat moment een vloeistof vrij die een roestkleurige kleur kan hebben. Deze vloeistof, het looizuur, kunnen vlekken veroorzaken op onderliggend werk en zich gaan vermengen met een aangebrachte verflaag. Het bloeden zal na verloop van tijd vanzelf stoppen.

 

 

Kleine gaatjes

Het lijkt soms net alsof er in het hardhout kleine boorgaatjes zitten. Dit is geen hout dat al eerder verwerkt is, maar dit zijn kleine gangetjes die insecten hebben gemaakt. Nadat het hout is bewerkt, zijn de insecten wel verdwenen, maar de gaatjes blijven achter. Dit doet niets af aan de kwaliteit en duurzaamheid.

  

Een schutting van SCHUTTING.nl

De basis maken van jouw ideale tuin is onze passie en daar werken wij al jaren hard aan. Onze tuinschermen worden met passie vervaardigd in onze eigen productie hal en de materialen soorten wij met zorg uit. Of je nu een groot of klein budget hebt, een enorme tuin of een postzegel, wij hebben voor iedere situatie de juiste schutting. Behalve dat wij iedere dag schuttingen plaatsen door het hele land, werken wij achter de schermen er ook hard om de website voor jou zo optimaal mogelijk te maken. Het kan dus zijn dat je bepaalde toepassingen niet kunt vinden, maar aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

 

 • Kan ik zelf aangeven wanneer de montage moet plaats vinden?
  Bij ons kun je zelf je voorkeuren aangeven wanneer je wilt dat de schutting geplaatst wordt. Hij zullen altijd samen een datum af stemmen om de montage te laten plaats vinden. Onze monteurs werken van maandag t/m vrijdag en plaatsen dus niet in het weekend. Alleen in zeer hoge uitzondering zal er soms in het weekend gemonteerd worden. De planningsafdeling zal altijd ruim van te voren contact opnemen voor het afstemmen van de montage en leveringsdatum. Het is helaas niet mogelijk om een tijd af te spreken op die dag.
 • Wordt de schutting ook met slecht weer geplaatst?
  Over het algemeen kan de montage altijd doorgaan op het moment dat wij samen hebben afgesproken. Een regenbui houdt ons zeker niet tegen. Alleen bij extreme weersomstandigheden zullen we genoodzaakt zijn om de montage op een later moment uit te voeren.
 • Kan de montage ook plaats vinden wanneer het heeft gevroren?

  Wanneer de vorst te diep in de grond zit, zal het helaas niet mogelijk zijn om palen in de grond te plaatsen of een gleuf te graven voor de onderplaten. Wanneer je weet dat het hard gaat vriezen, kun je twee dingen doen zodat wij toch de schutting kunnen plaatsen.

  1. Een gleuf graven waar de schutting moet komen en een gat waar de palen moeten komen.
  2. Overal waar werkzaamheden moeten plaats vinden, de grond afdekken met een zeil.
 • Hoe lang duurt het plaatsen van een schutting?
  Dat is afhankelijk van het aantal meters dat geplaatst moet worden. Gemiddeld plaatsen we circa 20m1 hout-beton schutting op een dag met een poort.
 • Wat kost het plaatsen van een afscheiding door Schutting.nl?
  De montagekosten worden berekend in de configurator op de website. Wanneer je een situatie hebt die niet geconfigureerd kan worden, zal een adviseur van Schutting.nl een aangepaste offerte toesturen per email. Aan de telefoon worden geen prijzen verstrekt met betrekking tot de montagekosten.
 • Wat kost het plaatsen van een tuinpoort door Schutting.nl?
  De montagekosten worden berekend in de configurator op de website. Wanneer je een situatie hebt die niet geconfigureerd kan worden, zal een adviseur van Schutting.nl een aangepaste offerte toesturen per email. Aan de telefoon worden geen prijzen verstrekt met betrekking tot de montagekosten.
 • Wat is een KLIC-melding?

  Een KLIC melding (Kabels en Leidingen Informatie Centrum)  is melding die je verplicht bent om aan te vragen wanneer er dieper dan 40cm in de grond gegraven gaat worden. Zelfs wanneer je zeker weet dat er geen kabels of leidingen liggen waar gegraven moet worden, ben je volgens de wet WIBON verplicht toch een melding te doen. Het geldt overigens niet alleen wanneer wij de schutting komen plaatsen, maar ook wanneer je dit zelf gaat/laat doen.

  Wat kost een KLIC-melding?
  Op het internet zijn er verschillende plekken waar je dit kunt doen. De kosten zijn echter nogal uiteenlopend. Het voordeligste is om de KLIC melding direct bij het kadaster te doen.

  Hoe lang is de KLIC-melding geldig?
  Je kunt de melding maximaal 20 dagen voor aanvang van de graafwerkzaamheden doen. De levertijd voor het ontvangen van de KLIC melding is ongeveer 3 werkdagen.

  Aan wie overhandig ik de KLIC-melding?
  De monteurs moeten de KLIC-melding bij aanvang op locatie ontvangen. Zorg ervoor dat het is uitgeprint in kleur zodat we goed de kabels en leidingen kunnen zien.

  Wat gebeurt er als ik geen KLIC-melding heb aangevraagd en/of overhandigd?
  In dat geval gaan wij er vanuit dat je op de hoogte bent van de risico's en hier de verantwoordelijkheid voor draagt. Bij iedere vorm van schade en reparaties neemt u de kosten voor eigen rekening.

 • Wordt de oude afscheiding ook verwijderd door Schutting.nl?

  De montagekosten die de configurator uitrekent is uitsluitend voor het monteren van de schutting. In veel gevallen kunnen we dit wel verzorgen, maar dat moet van te voren goed gecommuniceerd worden. Wij zullen vooraf een inschatting maken wat de kosten zijn voor het verwijderen en het afvoeren.

  Wat kost het om een houten schutting te verwijderen?
  Het verwijderen en afvoeren van een houten schutting, mits geen beton in de grond, kost €35 p/m1

  Wat het kost om een betonnen schutting te verwijderen?
  Het verwijderen en afvoeren van een houten schutting, mits geen extra beton in de grond, kost €45 p/m1

  Wat kost het om een groene haag te verwijderen?
  Dat is afhankelijk van de omvang en de leeftijd. Een grote haag, betekend een grotere container en hogere stortkosten. Hoe ouder de haag is, hoe groter de kluit zal zijn. Een richtprijs is circa €65 p/m1.

 • Kan ik de tuin al laten aanleggen voordat de schutting staat?
  Het is voor iedereen het meest praktische dat als eerste de schutting wordt geplaatst alvorens ze gaan beginnen om de rest van de tuin aan te leggen. In sommige situaties kan het gemakkelijker zijn dat er wel eerst grondwerk wordt verricht omdat ze dan met grote machines de tuin in moeten. Laat het straatwerk in ieder geval pas uitvoeren nadat de schutting is geplaatst, want dan kan deze mooi aansluiten aan je nieuwe schutting.
 • Mijn tuin kan alleen bereikt worden via de woning, is dat een probleem?

  Het is geen probleem voor ons om een schutting te plaatsen waar we niet direct bij kunnen. Houdt er wel rekening mee dat er grote en zware objecten door de woning getild moeten worden en wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele beschadigingen. Zorg er dus voor dat kozijn afgeschermd zijn en de vloer is afgedekt en het looppad ruim genoeg is.

  Een tuinscherm is vaak 180x180 cm en een betonnen tuinpaal 10x10x280cm en weegt zo'n 70kg. Die moeten dus met zorg gemanoeuvreerd worden door het gebouw en de extra tijd die daar bij komt kijken zal in overleg in rekening worden gebracht.

 • Moet ik zelf de oude afscheiding verwijderen?
  Ja, je bent er zelf verantwoordelijk voor dat de grond bouwrijp is wanneer wij de schutting komen plaatsen. Wanneer je wilt dat wij dit verzorgen, moet dit duidelijk vooraf besproken worden. De kosten die dit met zich meebrengt, zullen we vooraf zo goed mogelijk bespreken.
 • Hoe wordt hoogteverschil in mijn tuin of met de buren opgelost?

  Het oplossen van een hoogteverschil kan op diverse manieren worden opgelost, mede afhankelijk van het type schutting dat je kiest.

  • Schuttingen met een betonnen onderplaat van 26cm, kunnen een hoogte opvangen van circa 15cm.
  • Schuttingen met een betonnen onderplaat van 36cm, kunnen een hoogte opvangen van circa 25cm.

  Wanneer er meer hoogte verschil is, kan dit altijd worden opgelost door een verspringen in hoogte te maken. Wil je liever dat de schutting aan de bovenzijde rechtdoor loopt? Zorg er dan voor dat je vooraf weet hoeveel hoogte verschil dit is en geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Dan kunnen we een optie aanbieden waarbij er bijvoorbeeld een (extra) betonplaat aan de onderzijde komt.

 • Moet ik zelf de bestrating weghalen waar de schutting komt?

  Het is van belang dat de grond bouwrijp wordt aangeboden aan onze monteurs. Dat wil zeggen dat de grond moet zijn ontzien van kabels, leidingen, wortels, puin, straatwerk etc.

  Het terugleggen van het straatwerk dat eruit is gehaald (of moet worden gehaald) zit niet in de prijs inbegrepen. We kijken per situatie of we hier wel iets in kunnen betekenen voor jouw project.

 • Moet ik zelf mijn schutting inmeten?

  Wij helpen je graag op locatie om de schuttinglengte op te meten. Wij zeggen altijd; "Jouw rolmaat is net zo lang als die van ons". In andere woorden, wij denken dat iedereen de lengte van een schutting op kan meten. Nadat je de configurator hebt ingevuld en gedeeld met ons, zullen we via het kadaster de schutting nameten. Wanneer we een verschil van meer dan 50cm tegen komen, trekken we aan de bel, maar uiteindelijk is het toch je eigen verantwoordelijkheid dat de juiste maten goed worden doorgegeven.

  Wil je liever volledig ontzorgt worden, dan kunnen we ook langs komen om in te meten. Hiervoor rekenen we een tarief van €75,-. De helft van dit bedrag krijg je van ons cadeau wanneer je 10m1 bij ons koopt. Tijdens het inmeten kunnen wij niet bepalen waar de erfgrens ligt. Dit dien je aan ons door te geven. Wanneer je een erfgrens bepaling wilt laten uitvoeren, zal dit door een derde partij gedaan moeten worden. De kosten hiervoor kunnen oplopen tot enkele honderden euro's.

  Wanneer je gebruik hebt gemaakt van onze inmeet service, krijg je binnen 10 werkdagen een offerte toegestuurd. Tijdens de inmeet service worden nog geen geldige prijzen verstrekt.

  Inmeet afspraak maken

 • Zitten er extra kosten aan verbonden wanneer de grond niet bouwrijp is?

  Wanneer de grond niet puinvrij, kabelvrij of wortelvrij wordt opgeleverd dan is dit voor ons verloren tijd, omdat wij niet de schutting kunnen plaatsen. Dit betekent voor ons dat wij die dag geen inkomsten hebben, de planning aangepast moet worden en wij ook extra kosten krijgen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze kosten in rekening te brengen. De kosten bedragen €300 + transportkosten, deze worden verwerkt in de order of via een online factuur verstuurd.

  Dit betekent niet dat de monteurs niet door een worteltje heen knippen. Alleen als er geen mogelijkheid is om de schutting te plaatsen gelden bovenstaande kosten. Deze kosten gelden ook wanneer wij een oude tuinafscheiding verwijderen. De grond bouwrijp maken zit niet inbegrepen bij verwijdering van de oude tuinafscheiding.

  Wij raden daarom aan om ervoor te zorgen dat wij op de afgesproken dag de schutting kunnen plaatsen. Bij twijfels kun je gerust contact opnemen door bijvoorbeeld foto's te mailen naar contact@schutting.nl

   

SCHUTTING.nl