Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Met kleine kinderen mag buitenspeelgoed niet ontbreken in de tuin. Of je nou een kleine tuin hebt of een grote, voor elke tuin vind je bij Verhoeven Garden Stones & Basics geschikt buitenspeelgoed. Ook is er natuurlijk een divers assortiment voor de allerkleinsten, maar voor grotere kinderen is er natuurlijk ook volop keus bij Verhoeven Garden Stones & Basics. Een speelhuisje staat vaak heel gezellig in de tuin. In ons assortiment bevinden zich hoofdzakelijk houten speelhuisjes en buitenspeelgoed dat bijzonder gezellig en sfeervol is voor de tuin.

Buitenspeelgoed kopen


Ga je buitenspeelgoed kopen, bedenk dan eerst hoeveel ruimte je hebt en waar je kinderen graag mee spelen. Ook handig zijn de speelhuisjes die vaak meerdere dingen combineren zoals zandbak, schommel en glijbaan en daardoor minder ruimte in beslag nemen. Bij Verhoeven Garden Stones & Basics vind je kant en klare speelhuisjes, maar ook voldoende materiaal om zelf aan de slag te gaan. Vind je houten speelhuis, bestel online of kom langs in onze filialen in Helmond, Venray of Oisterwijk.

Zelf een speelhuisje maken


Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met een speelhuisje? In onze filialen vind je alle benodigde materialen en kun je dus snel aan de slag. Ook aan de veiligheid van de kids hebben we natuurlijk gedacht met bijvoorbeeld stevige grondankers om het speelhuisje goed vast te kunnen zetten. Er is zoveel keus in accessoires dat er voor elke tuin wel een speelhuisje op maat gemaakt kan worden met precies die onderdelen waar jouw kids urenlang plezier mee zullen beleven.

 

Keuze hulp

1 - van | Producten per pagina:

Helaas zijn er (nog) geen artikelen aanwezig in deze groep.