Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed


ECO CHIQUE


De tuin voor rust, eenvoud en kindvriendelijkheid.

ECO CHIQUE staat voor duurzame en eerlijke materialen. De tuin straalt eenvoud en kindvriendelijkheid uit.
Een moderne mix van het volkstuinsfeertje met een snufje design.


           
Rust symboliek en natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld een combinatie van natuursteen met hardhouten vlonderdelen als duurzame en natuurlijke oplossing. Een mooi schuttersscherm met lamellen om te spelen met de lichtinval passen in dit plaatje. Een moderne blokhut of overkapping, eventueel gecombineerd met grootformaat bestrating zorgt voor het snufje design. Door het strakke lijnenspel, in de juiste vorm en kleur, wordt het rustige karakter benadrukt en zorgt het voor de juiste sfeer. 

           
Een moderne blokhut of overkapping, eventueel gecombineerd met grootformaat bestrating zorgt voor het snufje design. Door het strakke lijnenspel, in de juiste vorm en kleur, wordt het rustige karakter benadrukt en zorgt het voor de juiste sfeer.

            
           

De andere tuinstijlen zijn:

- WARM EMBRACE staat voor gezelligheid en behaaglijkheid. De familietuin waar het heerlijk toeven is en je omarmd wordt door warme, knusse materialen.

- COLOR RICHE maakt gebruik van mooie kleurcontrasten en geeft uw tuin een exotisch tintje.

- DESIGN SOBRIETY wordt gekenmerkt door een prachtig lijnenspel en unieke vormgeving, gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

U kunt ons assortiment bekijken bij een van onze vestigingen en/of in onze webshop.