Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Betrouwbare partner - al 90 jaar!

Wij, Verhoeven Tuinhout en Steengoed BV, zijn een familiebedrijf in de derde generatie, gestart in 1920, wat zijn oorsprong heeft in de productie van klassieke betonproducten. Ook is Verhoeven B.V. de bedenker van het zogeheten Uniek Verhoeven Systeem, wat vandaag de dag in heel Nederland als standaard voor de schuttingbouw geldt. 

Eigen beheer - waarborg voor kwaliteit

Projecten voor het plaatsen of vervangen van schuttingen wordt volledig uit uw handen genomen. Wij calculeren de benodigde materialen, produceren binnenshuis de tuinschermen en laten onze eigen professionele vakmannen de schutting plaatsen. Onze 50 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van tuinafscheidingen komt het best tot zijn recht zodra het project is afgerond.

Vast aanspreekpunt

Binnen Verhoeven Tuinhout en Steengoed B.V. is voor de coördinatie van al uw offerte aanvragen, opmerkingen en afhandeling van opdrachten dhr. R. Lipscomb aangesteld als uw projectmanager. Dhr. Lipscomb is een jonge enthousiaste man die het vak heeft geleerd van de beste, directeur dhr H. Verhoeven. Dhr. Lipscomb heeft zijn waarde al ruimschoots bewezen door de goede referenties zijn wij wekelijks ontvangen van diverse woningbouwcorporaties en bouwbedrijven. 

Kwaliteit

Doordat wij als bedrijf gestart zijn met het maken van eigen betonproducten, zijn wij op de hoogte wat kwaliteit werkelijk betekend. Immers iets maken van ondeugdelijke kwaliteit had direct zijn gevolgen. Daarom eisen wij van onze leveranciers dezelfde kwaliteitsnorm. Onze producten zijn daarom ook voorzien van een CE of KOMO keurmerk. 

De tuinschermen worden per project in productie genomen. Hierdoor kunnen wij de snelste levertijd en hoogste kwaliteit waarborgen. 

Klachtafhandeling

Ondanks de grote zorg in de voorbereiding en afwerking van uw opdrachten is het niet uit te sluiten dat er na oplevering een klacht ontstaat. Hiervoor hebben we ruime garantie bepalingen opgesteld. U of uw klant mag zich rechtstreeks tot ons wenden voor het melden van de klacht. Afhandeling geschiedt dan, indien nodig in overleg met u, in principe binnen 5 werkdagen na melding.

Garantie

Wij verlenen 30 jaar garantie tegen betonrot, 10 jaar tegen houtrot indien het hout vrij blijft van aarde en begroeiing, en 1 jaar op de poort met stalen frame inclusief het hang- en sluitwerk. Andere zaken die in aanmerking kunnen komen voor garantie overleggen we graag met u. 

Wij komen graag in contact met u om in een persoonlijk gesprek u nader te informeren over onze werkwijze en methodes.