Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

menu

Smoothstone Retro xxs *30x60x4cm* Nebraska

KIES HIER UW MAAT OF KLEUR
€ 29,10 inclusief BTW
Budget Line

Levertijd: (door de enorme drukte kunnen deze afwijken)
ca. 10 werkdagen

Artikelnummer: 73113

Te bezichtigen in showroom:
 • Helmond
 • Venray
Verminderd hoeveelheid groene uitslag Geschikt voor dakterras Geïmpregneerd en voorzien van een toplaag Kleurechte deklaag Bestrating leggen met een voeg Eenvoudig in het onderhoud Comfortabel voor blote voeten Vorstbestendig Vuilwerend oppervlak
 • Persoonlijk contact met echte adviseurs
 • Grote voorraad en eigen productie
 • Sterk in maatwerk met eigen zagerij en transport
 • Door korte lijnen ook snelle levering bij maatwerk
 • 2 overdekte en buiten showrooms
 • Eigen klusteams voor aanleg en schuttingbouw

De Smoothstone Retro xxs *30x60x4cm* Nebraska is een siersteen van hoge kwaliteiten heeft een natuursteen toplaag.Deze kenmerkt zich door een strakke geborstelde soft touch deklaag. Dit wordt gedaan door het oppervlak te borstelen.hierdoor voelt de steen zijdezacht aan. Met dekleurechte natuursteen granulaat toplaag isde Smoothstone Retro xxS uitermate kleurvast.De tegel is gehydrofobeerd wat de kans op kalkuitbloei en vervuiling reduceerd. Daarnaast is deSmoothstone Retro xxS 30x60x4cm dubbel geïmpregneerd wat een extra bescherming geeft tegen intreding van vocht en vuil.  Overige kenmerken van deSmoothstone Retro xxSzijn:    

 • Zonder facet • Opgebouwd uit 2 delen; een grof deel en een toplaag • Met afstandhouders •  
 •      Onkruid brander. staalborstel en strooizout kan schade veroorzaken aan de bestrating. Bestrating invegen met het geschikte inveeg materiaal. Let op met organische vervuiling. zoals blad. tuinaarde enz.. op bestrating. Dit is moeilijk te verwijderen.    In de praktijk    Desondanks dat deze tegels heel goed zijn geïmpregneerd. kunnen ze alsnog groen worden en vuil opnemen. Dit wordt mede versterkt door het reliëf van de tegels. Omdat deze niet vlak is. blijft er meer water en vuil op de tegels liggen.    Dit is natuurlijk wel in veel mindere mate dan standaard betontegels. maar u moet niet de indruk krijgen dat uw terras niet vies of groen kan worden. De tegels blijven echter wel goed op kleur. Ook bij deze tegel komt het geregeld voor dat kalkuitbloei op de tegels zit.    Alles valt en staat met hoe de tegels onderhouden worden. Maak de tegelsnooit. maar dan ook echt nooit schoon met een hogedrukreiniger. Gebruik hier altijd reinigingsmiddel voor dat de tegels niet aantast. Twijfelt u of een bepaalt product hier geschikt voor is? Aarzel dan niet en neem contact op met 1 van onze adviseurs.  


Volle verpakking 11.52 m²
Verpakt per 1.08 m²
Gewicht 100 kg
oppervlakte Licht gespikkeld
Keurmerk KOMO
Dikte 4 cm
Breedte 60 cm
Lengte 30 cm
Keurmerk KOMO

Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Wij werken er hard aan om het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk voor u te maken. Daarom kunt u bij ons bestellen hoe u dat het liefste doet; op de bank, via de telefoon of bij ons in de winkel. Het werkt allemaal met elkaar in 1 eenvoudig systeem. Advies over een bestelling of producten geven wij u graag tijdens de kantooruren. U kunt dan met ons chatten, emaillen, bellen of koffie drinken. Ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Hebben we het antwoord niet direct paraat, dan zoeken we het voor u uit. Dat is de service waar wij voor staan.

Offerte ontvangen?

Misschien heeft u wel al een idee wat u wilt maar wilt u onze aanbieding vergelijken met een conculega, dan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Deze krijgt u naar wens helemaal gespecificeerd op detail niveau of globaal, laat ons weten wat u het fijnst vindt. Wilt u de offertes vergelijken? Leg ze bij ons neer en we helpen u er mee. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat we u altijd het beste aanbod kunnen geven.

Bezorgingen

De bezorgkosten die automatisch worden berekend zijn gebaseerd op uw postcode of op het soort product. Bestelt u een combinatie van diverse grote tuinartikelen, dan is het verstandig dat wij dit allemaal bij u op locatie en op maat afleveren. In andere gevallen laten wij een externe transporteur een pallet bij u afleveren of sturen we het per post naar u toe. In het besteltraject worden de beste opties voor u automatisch weergeven. Kies gewoon wat u het beste en voordeligste uitkomt.

Ons transport op maat wordt op de dag afgeleverd die samen wordt afgesproken. In verband met een complexe planning kunnen wij pas 1 werkdag voor levering een indicatie geven in welk dagdeel de producten geleverd zullen worden. U kunt ons 1 dag voor levering bellen om deze indicatie te ontvangen.

Bestelling afhalen

Wij hebben niet voor niets 3 filialen, dus daar kunt u gretig gebruik van maken. U krijgt een telefoontje zodra alles voor u klaar ligt op het gewenste filiaal.

Bijpassende producten

€ 4,45
€ 62,00
€ 37,40
€ 12,15
€ 15,80
€ 29,95
€ 2,55