Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

menu

Verzinkt stalen kozijn voor kader poort 90x190cm inclusief scharnieren

KIES HIER UW MAAT OF KLEUR
€ 318,80 inclusief BTW

Levertijd: (door de enorme drukte kunnen deze afwijken)
ca. 5 werkdagen

Artikelnummer: 77013

Te bezichtigen in showroom:
  • Helmond
  • Venray
  • Persoonlijk contact met echte adviseurs
  • Grote voorraad en eigen productie
  • Sterk in maatwerk met eigen zagerij en transport
  • Door korte lijnen ook snelle levering bij maatwerk
  • 2 overdekte en buiten showrooms
  • Eigen klusteams voor aanleg en schuttingbouw

Een stalenkozijn ten behoeve van een poort met stalen kaderframe.            De kozijnbalken zijn 6cm dik.                        Bij het gebruik van die kozijn dient u minimaal 13cm bij de breedte van de poort op te tellen. Dat is de minimale ruimte die benodigd is voor dit type tuindeur.            


Gewicht 12 kg
Dikte 0 cm
Breedte 6 cm
Lengte 200 cm

Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Wij werken er hard aan om het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk voor u te maken. Daarom kunt u bij ons bestellen hoe u dat het liefste doet; op de bank, via de telefoon of bij ons in de winkel. Het werkt allemaal met elkaar in 1 eenvoudig systeem. Advies over een bestelling of producten geven wij u graag tijdens de kantooruren. U kunt dan met ons chatten, emaillen, bellen of koffie drinken. Ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Hebben we het antwoord niet direct paraat, dan zoeken we het voor u uit. Dat is de service waar wij voor staan.

Offerte ontvangen?

Misschien heeft u wel al een idee wat u wilt maar wilt u onze aanbieding vergelijken met een conculega, dan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Deze krijgt u naar wens helemaal gespecificeerd op detail niveau of globaal, laat ons weten wat u het fijnst vindt. Wilt u de offertes vergelijken? Leg ze bij ons neer en we helpen u er mee. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat we u altijd het beste aanbod kunnen geven.

Bezorgingen

De bezorgkosten die automatisch worden berekend zijn gebaseerd op uw postcode of op het soort product. Bestelt u een combinatie van diverse grote tuinartikelen, dan is het verstandig dat wij dit allemaal bij u op locatie en op maat afleveren. In andere gevallen laten wij een externe transporteur een pallet bij u afleveren of sturen we het per post naar u toe. In het besteltraject worden de beste opties voor u automatisch weergeven. Kies gewoon wat u het beste en voordeligste uitkomt.

Ons transport op maat wordt op de dag afgeleverd die samen wordt afgesproken. In verband met een complexe planning kunnen wij pas 1 werkdag voor levering een indicatie geven in welk dagdeel de producten geleverd zullen worden. U kunt ons 1 dag voor levering bellen om deze indicatie te ontvangen.

Bestelling afhalen

Wij hebben niet voor niets 3 filialen, dus daar kunt u gretig gebruik van maken. U krijgt een telefoontje zodra alles voor u klaar ligt op het gewenste filiaal.

Bijpassende producten

€ 69,95