Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

menu

Poort 110cm geschaafd 16x140mm Douglas Stalen Frame 110x180cm

KIES HIER UW MAAT OF KLEUR
€ 165,00 inclusief BTW

Levertijd:
ca. 5 werkdagen

Artikelnummer: 79876

Te bezichtigen in showroom:
  • Helmond
  • Venray
  • Oisterwijk
De planken hebben een dikte van 16mm Het hout is glad geschaafd. De hoeken van het hout zijn licht afgerond Dit hout is onbehandeld. RVS geschroefd/genageld
  • Persoonlijk contact met echte adviseurs
  • Grote voorraad en eigen productie
  • Sterk in maatwerk met eigen zagerij en transport
  • Door korte lijnen ook snelle levering bij maatwerk
  • 3 echte showrooms waarvan 2 overdekt!
  • Eigen klusteams voor aanleg en schuttingbouw

Een duurzame tuindeur die past bij een mooie schutting met Douglas tuinschermen. Deze poort is vervaardigd uit Douglas planken van 16x140x1800mm geschaafd en een door ons ontwikkeld stalenpoortframe. Dit poortframe biedt als grote voordeel t.o.v. de "standaard" poortframes, dat het cilinderslot niet in het hout wordt verwerkt maar in het staal. Hierdoor is kans aanzienlijk kleiner dat de poort gaat klemmen. Dit type poort is verkrijgbaar in breedtes van 80cm t/m 200cm breed (oplopend met 10cm). De hoogte van de poort is standaard 180cm. Wenst u een hogere poort, bestel dan artikel 69985 erbij.Bestel de poort in combinatie met het hang en sluitwerk RVS. De slotkast bij deze slotset is speciaal op maat gemaakt voor dit frame.Let op: de prijs is exclusief hang&sluitwerk. 


Materiaal Douglas
Gewicht 48 kg
oppervlakte Geschaafd
Randafwerking Afgerond
Dikte 0 cm
Breedte 110 cm
Lengte 180 cm

Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Wij werken er hard aan om het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk voor u te maken. Daarom kunt u bij ons bestellen hoe u dat het liefste doet; op de bank, via de telefoon of bij ons in de winkel. Het werkt allemaal met elkaar in 1 eenvoudig systeem. Advies over een bestelling of producten geven wij u graag tijdens de kantooruren. U kunt dan met ons chatten, emaillen, bellen of koffie drinken. Ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Hebben we het antwoord niet direct paraat, dan zoeken we het voor u uit. Dat is de service waar wij voor staan.

Offerte ontvangen?

Misschien heeft u wel al een idee wat u wilt maar wilt u onze aanbieding vergelijken met een conculega, dan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Deze krijgt u naar wens helemaal gespecificeerd op detail niveau of globaal, laat ons weten wat u het fijnst vindt. Wilt u de offertes vergelijken? Leg ze bij ons neer en we helpen u er mee. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat we u altijd het beste aanbod kunnen geven.

Bezorgingen

De bezorgkosten die automatisch worden berekend zijn gebaseerd op uw postcode of op het soort product. Bestelt u een combinatie van diverse grote tuinartikelen, dan is het verstandig dat wij dit allemaal bij u op locatie en op maat afleveren. In andere gevallen laten wij een externe transporteur een pallet bij u afleveren of sturen we het per post naar u toe. In het besteltraject worden de beste opties voor u automatisch weergeven. Kies gewoon wat u het beste en voordeligste uitkomt.

Ons transport op maat wordt op de dag afgeleverd die samen wordt afgesproken. In verband met een complexe planning kunnen wij pas 1 werkdag voor levering een indicatie geven in welk dagdeel de producten geleverd zullen worden. U kunt ons 1 dag voor levering bellen om deze indicatie te ontvangen.

Bestelling afhalen

Wij hebben niet voor niets 3 filialen, dus daar kunt u gretig gebruik van maken. U krijgt een telefoontje zodra alles voor u klaar ligt op het gewenste filiaal.

Bijpassende producten

€ 7,90
€ 54,95
€ 19,35
€ 15,00
€ 24,95
€ 5,55