Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

menu

Betonplaat houtmotief antraciet 145x33.3x3.3cm

KIES HIER UW MAAT OF KLEUR
€ 18,25 inclusief BTW

Levertijd: (door de enorme drukte kunnen deze afwijken)
Vraag naar de levertijd

Artikelnummer: 16715

Te bezichtigen in showroom:
 • Helmond
 • Persoonlijk contact met echte adviseurs
 • Grote voorraad en eigen productie
 • Sterk in maatwerk met eigen zagerij en transport
 • Door korte lijnen ook snelle levering bij maatwerk
 • 2 overdekte en buiten showrooms
 • Eigen klusteams voor aanleg en schuttingbouw

Deze betonplaat is een betonplaat met een motief. Deze betonplaat heeft een hout motief en geeft daardoor een mooie natuurlijke uitstraling.  Deze betonplaat is speciaal geproduceerd voor een betonschutting. Door de inkepingen aan de zijkanten is deze gemakkelijk in de sponning van een betonpaal te schuiven. Dit systeem is makkelijk toepasbaar en door een volledig betonnen systeem zeer stevig.         Toepassing    

 • Natuurlijke look • Extreem stevig • Gewapend

 •  


    Afwerking    Voor de motief betonplaten zijn er enkele accessoires beschikbaar ter afwerking, zoals een betonnen afdekkap die boven op de plaat gelegd kan worden.  


Materiaal Beton
Gewicht 38.2 kg
oppervlakte Enkelzijdig motief
Keurmerk KOMO
Dikte 33.3 cm
Breedte 3.3 cm
Lengte 145 cm
Keurmerk KOMO

Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Wij werken er hard aan om het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk voor u te maken. Daarom kunt u bij ons bestellen hoe u dat het liefste doet; op de bank, via de telefoon of bij ons in de winkel. Het werkt allemaal met elkaar in 1 eenvoudig systeem. Advies over een bestelling of producten geven wij u graag tijdens de kantooruren. U kunt dan met ons chatten, emaillen, bellen of koffie drinken. Ook met andere vragen kunt u bij ons terecht. Hebben we het antwoord niet direct paraat, dan zoeken we het voor u uit. Dat is de service waar wij voor staan.

Offerte ontvangen?

Misschien heeft u wel al een idee wat u wilt maar wilt u onze aanbieding vergelijken met een conculega, dan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Deze krijgt u naar wens helemaal gespecificeerd op detail niveau of globaal, laat ons weten wat u het fijnst vindt. Wilt u de offertes vergelijken? Leg ze bij ons neer en we helpen u er mee. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat we u altijd het beste aanbod kunnen geven.

Bezorgingen

De bezorgkosten die automatisch worden berekend zijn gebaseerd op uw postcode of op het soort product. Bestelt u een combinatie van diverse grote tuinartikelen, dan is het verstandig dat wij dit allemaal bij u op locatie en op maat afleveren. In andere gevallen laten wij een externe transporteur een pallet bij u afleveren of sturen we het per post naar u toe. In het besteltraject worden de beste opties voor u automatisch weergeven. Kies gewoon wat u het beste en voordeligste uitkomt.

Ons transport op maat wordt op de dag afgeleverd die samen wordt afgesproken. In verband met een complexe planning kunnen wij pas 1 werkdag voor levering een indicatie geven in welk dagdeel de producten geleverd zullen worden. U kunt ons 1 dag voor levering bellen om deze indicatie te ontvangen.

Bestelling afhalen

Wij hebben niet voor niets 3 filialen, dus daar kunt u gretig gebruik van maken. U krijgt een telefoontje zodra alles voor u klaar ligt op het gewenste filiaal.

Bijpassende producten

€ 8,50
€ 4,90
€ 2,55
€ 98,00
€ 40,45