Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

Uitgebreid assortiment

Voor vakman en particulier

Al 90 jaar een familiebedrijf

Door passie en betrouwbaarheid

Snelle levering

Uit voorraad & maatwerk

Alles onder 1 dak

Van oriƫntatie tot aanleg


 
UNIEK! Gratis 3D tekening
Krijg een goed beeld hoe onze producten in uw tuin eruit zien! Wij tekenen gratis uw ideeën voor de tuin uit in 3D. Vraag naar de voorwaarden.
Met onze Easy Wall creëer je een tijdloze en onderhoudsvrije schutting
Helaas zijn er (nog) geen artikelen aanwezig in deze groep.

VERHOEVEN GARDEN STONES & BASICS

Het vertrouwde adres voor de complete inrichting van jouw tuin

Als wij de tuin in 2 woorden zouden beschrijven, dan zouden dat zijn; “Leven & Genieten”. Of je nu voor een onderhoudsvriendelijke tuin kiest of voor een groene tuin. Mens, dier en plant komen er samen, op een stukje dat van jou is. Het is belangrijk dat je optimaal kunt genieten van je tuin. Of dat nou is als je lekker met vrienden op het terras zit, of wanneer je lekker kunt tuinieren, voor iedereen is er een ideale tuin.

Jouw ideale tuin begint bij Verhoeven Garden Stones & Basics. het adres voor de basis voor je tuin. Of het nu gaat om een mooie schutting, sierbestrating of bestrating, bij ons vind je het allemaal. Alle basisingrediënten voor je tuin vind je bij ons. Kijk op de site rond hoe je de ideale tuin kunt realiseren samen met ons. Je bent van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze vestigingen in Helmond en Venray. Hier kun je inspiratie op doen in showrooms en showtuinen. Tevens kun je veel materialen direct uit voorraad meenemen. Wij helpen je graag bij het realiseren van je droomtuin waar Leven & Genieten centraal staan.

Vragen over je nieuwe schutting of andere tuinmaterialen?

Heb je vragen over een product of wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Kom gerust inspiratie opdoen in één van de vestigingen of online. Je kunt je vragen natuurlijk ook direct via de website stellen. Wij helpen je graag! >> Contact