Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed


DIENSTEN

Naast het leveren van een zeer compleet programma in diverse tuinmaterialen kunnen wij ook de volgende diensten verzorgen:

 

PLAATSEN VAN SCHUTTINGEN

Onze vaste schuttingploegen plaatsen dagelijks diverse soorten schuttingen door het gehele land. Naast het plaatsen van schuttingen plaatsen wij ook andere soorten afscheidingen zoals steenkorven en kokos afscheiding. Ook kunt u andere timmerwerkzaamheden zoals het maken van een bergruimte, overkapping of fietsenhok aan ons toevertrouwen.

Staat er nog een oude haag of schutting? Wij kunnen deze voor u verwijderen en afvoeren. Informeer naar de kosten en mogelijkheden.

 

LEGGEN VAN BESTRATING

Wij hebben twee zeer vakkundige stratenmakers / hoveniers in dienst. Zij hechten enorm veel waarde aan een uiterst nauwkeurige afwerking, denken met u mee en zijn niet vies om de mouwen eens flink op te stropen. Van een klein pad in de voortuin tot complete parkeerplaatsen. Alles is mogelijk. Indien nodig verzorgen wij ook de complete grondwerkzaamheden inclusief afvalcontainers en verwijderen we de oude bestrating.

 

PLAATSEN VAN BLOKHUTTEN

Onze ervaren timmermannen kunnen uw overkapping of overkapping prachtig plaatsen. Of het nu een standaard pakket betreft of een op maat gemaakte blokhut, alles is mogelijk. Indien er eerst bestrating gelegd moet worden onder het bouwwerk, dan kunnen onze stratenmakers dit verzorgen. Ook kunnen we de door u bestelde blokhut laten impregneren zodat u er nog lange plezier van heeft.

 

BEZORGING

Met ons wagenpark brengen wij alle materialen snel en op maat bij u thuis. We zullen in overleg een dag afspreken en een dag voor levering kunt u even bellen om een indicatie te krijgen wat betreft het dagdeel dat de levering plaats zal vinden. Is het afleveradres ver buiten de regio, dan kan het zo zijn dat het transport wordt uitbesteed omdat dit voordeliger voor u is. We kunnen in dit geval helaas geen exact lever moment afspreken. Dit is dan volledig afhankelijk van de externe transporteur.

Logistiek gezien is het helaas niet mogelijk om een levertijd door te geven. Wij leveren altijd op de afgesproken dag voor aan de straat. Indien u uw materialen wenst elders gelost te hebben kan dit enkel met inspraak van de chauffeur ter plaatse. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Onze vrachtauto's kunnen maximaal 3 meter naast de wagen lossen.


 

TUINONTWERP

U kunt bij ons terecht voor gedegen advies, tips en nieuwe inzichten voor het ontwerpen van uw tuin. Dit kunnen we vertalen naar een simpel schetsje, maar niet naar een professionele tuintekening. Hiervoor kunt u beter terecht bij een hovenier of een tuinarchitect. Uiteraard kunnen wij u diverse aanbieders adviseren waarmee wij al jaren prettig samenwerken.
 

OFFERTE AAN HUIS

Wilt u dat wij uw schutting of bestrating komen opmeten, dit is in veel gevallen mogelijk. We bekijken uw situatie ter plekke en geven u advies. Deze service kost geld maar u krijgt hiervoor wel een tegoedbon voor terug. Deze kunt u inleveren als wij de opdracht voor u mogen uitvoeren.

 

ZAGEN VAN HOUT, BETON EN NATUURSTEEN

In onze filiaal in Helmond en Oisterwijk is er een mogelijkheid dat we de materialen op lengte af te korten. Of het nu om een houten plank gaat of een natuurstenen blok, bijna alles is mogelijk. Ook kunnen wij gaten boren in beton of natuursteen t.b.v. verlichting.
 

VERHUUR

Wij bieden u de mogelijkheid om het volgende te huren:
Aanhanger
Steenknipper
Steen trilmachine

Let u er wel op dat u uw legitimatiebewijs meeneemt
.