Vragen? Bel ons dan  phone
menu


DIENSTEN

Naast het leveren van een zeer compleet programma in diverse tuinmaterialen kunnen wij ook de volgende diensten verzorgen:

 

PLAATSEN VAN SCHUTTINGEN

Onze vaste schuttingploegen plaatsen dagelijks diverse soorten schuttingen door het gehele land. ook andere soorten
Naast het plaatsen van schuttingen plaatsen wij ook andere soorten afscheidingen zoals steenkorven.
Verder plaatsen wij ook afdakken en opberg- en fietsenhokken.
Ook is het mogelijk om uw oude haag of schutting door ons te laten verwijderen en af te voeren.

 

LEGGEN VAN BESTRATING

Wij werken nauw samen met enkele professionele stratenmakers. Deze kunnen iedere klus aan. Van een klein pad in de voortuin tot complete parkeerplaatsen. Alles is mogelijk. Indien nodig verzorgen wij ook de complete grondwerkzaamheden inclusief afvalcontainers en verwijderen we de oude bestrating.

 

PLAATSEN VAN BLOKHUTTEN

Onze ervaren timmerman zal, desgewenst, uw blokhut plaatsen. Of het nu een standaard pakket betreft of een op maat gemaakte blokhut, alles is mogelijk. Indien er eerst bestrating gelegd moet worden onder uw blokhut kunnen onze stratenmakers dit verzorgen. Ook kunnen we de door u bestelde blokhut laten impregneren zodat u er nog meer plezier van heeft.

 

BEZORGING

Wij hebben ook de mogelijkheid de materialen bij u thuis te bezorgen. Indien nodig gebeurd dit zelfs landelijk. In de meeste gevallen wordt dit transport uitbesteed waardoor het in een uitzonderlijk geval niet mogelijk is om een precieze leverdatum af te spreken. Gezien de hoge kosten welke het transport met zich meebrengt vragen wij in veel gevallen van u een transportbijdrage.

Logistiek gezien is het helaas niet mogelijk om een levertijd door te geven. Wij leveren altijd op de afgesproken dag voor aan de straat. Indien u uw materialen wenst elders gelost te hebben kan dit enkel met inspraak van de chauffeur ter plaatse. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Onze vrachtauto's kunnen maximaal 3 meter naast de wagen lossen.


 

ONTWERP EN AANLEG VAN UW TUIN

Desgewenst kunnen wij bemiddelen tussen u en een van onze betrouwbare hoveniers. Dit zijn hoveniers welke al vele jaren trouwe klant bij ons zijn en welke veel kennis van zaken hebben. Zij kunnen het totaalplaatje voor uw verzorgen. De materialen worden bij ons afgenomen zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit.
 

OFFERTE AAN HUIS

Wilt u dat wij uw schutting of bestrating komen opmeten, dit is in veel gevallen mogelijk. We bekijken uw situatie ter plekke en geven u advies. In de meeste gevallen is dit voor u gratis en vrijblijvend.

 

ZAGEN VAN HOUT, BETON EN NATUURSTEEN

In ons filiaal in Helmond is er een mogelijkheid dat we de materialen op lengte afkorten.
Of het nu om een houten plank gaat of een natuurstenen blok, bijna alles is mogelijk. Ook kunnen wij gaten boren in beton of natuursteen t.b.v. verlichting.


 

VERHUUR

Wij bieden u de mogelijkheid om het volgende te huren:
Aanhanger
Steenknipper
Steen trilmachine

Let u er wel op dat u uw legitimatiebewijs meeneemt.