Vragen? Bel ons dan  phone
menu


Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Stel dat u al een plan heeft gemaakt wat u wilt gaan maken, maar u kunt niet de juiste producten daarvoor vinden. Misschien heeft u wel helemaal geen idee welke producten u allemaal nodig heeft om dit te realiseren. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u wel weet wat u nodig heeft, maar u krijgt het gewoon niet allemaal op de website gevonden.

Geen probleem!

Wij helpen u namelijk graag verder. Geef ons uw wensen door en wij tellen uit wat u nodig heeft. Dit plaatsen wij netjes in een offerte en geven daarbij ook de mogelijkheid om de producten af te halen in 1 van de 3 afhaalpunten of om het netjes op uw gewenste adres te laten bezorgen.

Bezorgkosten

De bezorgkosten die automatisch worden berekend zijn gebaseerd op uw postcode. Hierdoor zijn de bezorgkosten voor bijvoorbeeld sierbestrating hetzelfde als een doosje schroeven. Helaas is het nog niet mogelijk om voor ieder product de juiste bezorgkosten te berekenen. Momenteel worden de maximale bezorgkosten berekend

Deze bezorgkosten kunnen hoog uitvallen omdat het transport heel duur kan zijn. Zo worden onze meeste producten bezorgt met een oplegger. Afhankelijk van de verpakking en het gewicht kunnen de werkelijke bezorgkosten lager uitvallen.

Wilt u de producten bij u thuis bezorgt krijgen? Wij geven u hierin 3 opties.
  1. Rond uw bestelling af, vul het afleveradres in en betaal de volledige bezorgkosten. Indien de bezorgkosten lager uitvallen, zullen wij het resterende bedrag terug boeken.
  2. Rond uw bestelling af en kies er voor om uw producten af te halen. Meld bij de overige opmerkingen erbij dat u de producten bezorgt wilt hebben. Wij nemen met u contact op om de bezorgkosten te bespreken en spreken ook een afleverdatum af.
  3. Neem contact met ons op. Wij staan 6 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u dan graag stapsgewijs om uw bestelling succesvol af te ronden. Mail naar info@schutting.nl of bel naar 0492-523468.