Vragen? Bel ons dan  phone
menu

Ben je woonachtig in Venray of omgeving en op zoek naar tuinmaterialen voor de inrichting van je tuin? Dan ben je bij Verhoeven Garden Stones & Basics aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd aan de Beekweg 52a in Venray waar je terecht kunt voor al je tuinmaterialen zoals schuttingen, tuinverlichting, tuinhout, sierbestrating en kunstgras. In ons assortiment vind je gegarandeerd de materialen die je nodig hebt voor je tuinproject en onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren bij je keuze. Het assortiment is deels uit voorraad leverbaar. Kom gerust langs voor inspiratie en ontvang direct een vrijblijvend voorstel!

Adresgegevens 
Beekweg 52a
5815 CN, Venray
Tel: 0478 - 57 90 92
venray@schutting.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Bij Verhoeven Garden Stones & Basics vind je voor elke stijl de juiste tuinmaterialen.

Bij ons koop je geen bloemen en planten of tuinmeubelen, maar wel alle materialen die de basis van jouw tuin vormen. Ons assortiment is enorm uitgebreid en van hoge kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • Schuttingen
  • Sierbestrating
  • Tuinhout
  • Kunstgras
  • Natuursteen
  • Buitenkeukens
  • en nog veel meer
In onze webshop vind je al een groot deel van ons assortiment en kun je dit ook direct online bestellen, maar langskomen in ons filiaal te Venray is altijd de moeite waard. Wij beschikken tevens over professionele teams die je tuinproject volledig in orde maken, van het bestraten van je tuin tot het plaatsen van je schutting of veranda.

Regionale speciaalzaak op de grens van Noord-Brabant en Limburg voor alle tuinmaterialen: Leunen, Oirlo, Overloon, Westerbeek en Bergen