Vragen? Bel ons dan  phone

Verhoeven

Tuinhout & Steengoed

menu


Het juiste gereedschap, is het halve werk. 

Als er 1 ding is dat wij in al onze jaren ervaring hebben geleerd, dat je niet goed kan werken zonder het juiste gereedschap. 
Vele ergernissen worden bespaart met goed materiaal. 

Omdat wij graag willen dat u ook goed aan de slag kunt gaan, kunt u bij Verhoeven in Helmond het juiste gereedschap huren. Verhuur vanuit Venray of Oisterwijk is helaas niet mogelijk.
Kijk hieronder voor een overzicht van wat u kunt huren.
 

Dubbelasser aanhanger v.a. € 22,90

U heeft een mooie steen uitgekozen of houtenbalken van 4 meter lang, maar nu moet u het ook nog thuis zien te krijgen. Wij begrijpen dat het transport soms duur lijkt wanneer u voor hetzelfde bedrag aan materiaal heeft uitgekozen. Daarom kunt bij ons ook een aanhanger huren. Met deze aanhanger kunt u tot wel 1540 kg vervoeren. 
 Geef wel een kopie van uw rijbewijs af (deze kunnen wij natuurlijk ook voor u kopiëren).  

De aanhanger is te huur per dag deel of hele dag. Informeer naar de beschikbaarheid. 
 

Betonmolen v.a € 15,30

De betonmolen is van essentieel belang wanneer u een gestabiliseerde ondergrond wilt maken met cement. Hiermee mengt u tot wel 160 liter in 1 keer. Zo kunt u snel een groot oppervlak keramische of natuursteen tegels in uw tuin leggen. Tevens leent hij zicht uitermate goed wanneer u een gemetselde schutting wilt maken.

De betonmolen is te huur per dag of per week.

Weet u niet hoe u deze betonmolen moet transporteren naar uw locatie? Geen zorgen, dit kunnen wij ook voor u regelen. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen. 
 

Tegelklem v.a. € 15,30

Tegels van 60x60, 80x80 of bijvoorbeeld 100x100 centimeter kunnen prachtig liggen in uw tuin. Het enige probleem waar sommige doe-het-zelf'ers tegen aanlopen, is het enorme gewicht en hanteerbaarheid van de tegels. Met onze tegelklem wordt het leggen van de tegels al een stuk eenvoudiger. De klem is verstelbaar waardoor er dus verschillende mater getild kunnen worden. Het leggen van de tegels dient overigens wel met minimaal twee personen gedaan te worden. 

De tegel klem is te huur per dag of een heel weekend. 
 

Trilplaat v.a. € 18,35

Om uw zandbed stevig te maken, is het van belang dat deze goed wordt aan getrild. Daarnaast leent de triller, in combinatie met een rubberen mat, zich uitstekend voor het aftrillen van betonstenen, mits niet te groot en voldoende dikte. Twijfelt u hierover, vraag dit gerust even na aan onze professionals. 

De trilmachine is te huur per dag deel, volle dag of per weekend. Brandstof is inbegrepen. 
 

Bosch Breekhamer v.a. € 35,60

Met deze breekhamer komt u eenvoudig door muren, betonvloeren of een dikke laag gebroken puin. Wanneer u niet in de grond komt voor het plaatsen van een paal omdat er te veel puin in ligt, of wanneer er een betonnen vloer is gegoten, dan biedt dit de uitkomst. 

De breekhamer is te huur per dag. 
 

Makita Slijptol v.a. € 10,20

Voor het zware werk is het aan te raden om professioneel gereedschap te gebruiken. Dit voorkomt veel irritaties en zelfs ongelukken. Met deze slijptol van het gerespecteerde merk Makita slijpt u eenvoudig door betonproducten, mits de juiste schijf gebruikt wordt. 

De slijptol is te huur per dag, exclusief slijpschijf. 
 

Stihl motor grondboor v.a. € 35,60

Voor het plaatsen van een (hout/)beton schutting, is het van belang dat er gaten in de grond komen met een diameter van ongeveer 20cm. Dit kunt u natuurlijk met een schop doen. Echter wanneer de klus te groot wordt, dan is het fijn om ondersteund te worden door deze machine. 

De motor grondboor is te huur per dag. Brandstof is inbegrepen.

Kruiwagen v.a. € 5,10 

Vaak komt het voor dat uw zand nog niet direct op de goede plek ligt. Dan moet u het dus op de juiste plaats "kruien". Dit is in een handomdraai gedaan met onze kruiwagens. 

De kruiwagen is te huur per dag.


 

Hand grondboor v.a. €2,55

Voor de kleine gaten die gegraven moeten worden, is deze hand grondboor geschikt. Niet geschikt voor de grotere klussen.

De grondboor is te huur per dag.